NEĆE PROĆI NEKAŽNJENO: Podneta krivična prijava protiv Milovih policajaca koji su bacili SUZAVAC NA DECU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2020, 17:01

NEĆE PROĆI NEKAŽNJENO: Podneta krivična prijava protiv Milovih policajaca koji su bacili SUZAVAC NA DECU (VIDEO)

Direktor MSC Nikola Vučićević, inače lider budvanskog Pokreta za promene, kazao je da je krivična prijava podneta u konsultaciji sa advokatom protiv NN lica.

Mediteranski sportski centar (MSC) i Košarkaški klub "Mogren" podneli su danas kotorskom Osnovnom tužilaštvu krivičnu prijavu zbog ubacivanja suzavca u sportsku dvoranu 24. juna dok je trajao trening dece članova kluba.

Direktor MSC Nikola Vučićević, inače lider budvanskog Pokreta za promene, kazao je da je krivična prijava podneta u konsultaciji sa advokatom protiv NN lica, ali da su tužilaštvu dostavili kompletan dokazni materijal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.