NE ZAUSTAVLJA SE: Španovićeva najbolja u Francuskoj

Izvor: Kurir, 31.Avg.2013, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ZAUSTAVLJA SE: Španovićeva najbolja u Francuskoj

Srpska atletičarka osvojila je prvo mesto na mitingu u Valansu i potvrdila državni rekord

Srpska atletičarka Ivana Španović osvojila je prvo mesto na mitingu u Valansu, u Francuskoj i skokom u dalj potvrdila državni rekord.

Osvajačica bronzane medalje na nedavnom Svetskom prvenstvu u Moskvi je daljinu od osam metara i 82 centimetra postigla već skokom u prvoj seriji. Španović je tim rezultatom u Moskvi postavila novi rekord Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
"Prezadovoljna sam. Zaista sam učinila sve što sam mogla. Veoma mi je žao zbog dva prestupa.., ali ću te daljine ozvaničiti sledeće sezone. Danas je sezona završena i širokog osmeha odlazim na odmor", rekla je Španović.

Reprezentativka Srbije Amela Terzić je trku na 1.500 metara završila na četvtom mestu, s vremenom četiri minuta, 29 sekundi i 44 stotinke.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NE ZAUSTAVLJA SE: Španovićeva najbolja u Francuskoj

Izvor: Dzungla.org, 31.Avg.2013

Srpska atletičarka osvojila je prvo mesto na mitingu u Valansu i potvrdila državni rekord OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.