NE ŽALI NOVAC: Opra Vinfri želi da kupi Kliperse

Izvor: Kurir, 02.Maj.2014, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ŽALI NOVAC: Opra Vinfri želi da kupi Kliperse

LOS ANĐELES - Slavna američka voditeljka Opra Vinfri želi da kupi košarkaški klub Los Anđeles Kliperse.

Dosadašnji vlasnik LA Klipersa Donald Sterling je, zbog rasističkih izjava, doživotno suspendovan iz NBA, a ujedno je i kažnjen sa 2,5 miliona dolara. On je najavio da se neće povući sa mesta prvog čoveka Klipersa, ali američki mediji već prenose ko bi mogao da bude vlasnik ovog kluba.

Navodi se da najveće šanse da kupi Kliperse ima jedna od >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << najuticajnijih i najbogatijih žena sveta Opra Vinfri. Ona je potvrdila da želi da kupi klub iz NBA lige. U realizaciji ovog posla trebalo bi da joj se priključe bogati prijatelji Dejvid Gifen i Lari Elison. Njihovo bogatstvo se trenutno procenjuje na nešto manje od 60 milijardi dolara.

"O ovome smo razgovarali duže vreme. Mislim da imamo dobre šanse", rekao je Gifen.

Američki mediji navode da Kliperse žele da kupe i reperi Paf Dedi, Dr Dre, bokser Flojd Mejveder i bivša NBA zvezda Medžik Džonson.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

I Opra želi da kupi Kliperse

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Maj.2014, 00:00

Desetočlana komisija NBA lige donijela je na sastanku odluku o prodaji Los Anđeles Klipersa po ubrzanom postupku, a kao potencijalni kupci spominju se bokseri Oskar de la Hoja i Flojd Mejveder, reper Šon Kombs, TV zvijezda Opra Vinfri, te legendarni košarkaš Medžik Džonson.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.