NE DOLAZI: Stros Kan otkazao sastanke u Srbiji

Izvor: Kurir, 15.Okt.2013, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE DOLAZI: Stros Kan otkazao sastanke u Srbiji

Stros Kan je trebalo da razgovara sa ministrom privrede Sašom Radulovićem i njegovim timom savetnika. Potom je bilo planirano da se sretne i posebno razgovara sa predstavnicima poslovnih i poslodavačkih udruženja

BEOGRAD - Sastanci savetnika Vlade Republike Srbije Dominik Stros Kana koji su za sredu bili najavljeni u Ministarstvu privrede otkazani su iz neodložnih privatnih razloga Stros Kana, saopštilo je to Ministarstvo.

Stros Kan je trebalo da razgovara >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa ministrom privrede Sašom Radulovićem i njegovim timom savetnika. Potom je bilo planirano da se sretne i posebno razgovara sa predstavnicima poslovnih i poslodavačkih udruežnja, stranih investitora i komora, bankara i osiguravača, kao i sindikata.

Novi termini sastanaka biće naknadno određeni.

Stros Kan, koji je do 2011. bio četiri godine na čelu Međunarodnog monetarnog fonda i u dva mandata ministar francuske vlade. Savetnik valde Srbije postao je 17. septembra.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.