NASA snimila džinovski oblak nad Srbijom

Izvor: BKTV News, 31.Jul.2014, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASA snimila džinovski oblak nad Srbijom

Američka svemirska agencija NASA objavila je na svom sajtu satelitski snimak neba nad Evropom na kojem se vidi kako se iznad Srbije formirao ogroman oblak.

Taj oblak našoj zemlji i regionu donosi obilne padavine i vremenske nepogode.
Na teritoriji centralne i istočne Srbije još večeras i sutra očekuju se lokalno olujne grmljavinske nepogode, a stabilnije i toplije vreme očekuje se od 3. avgusta, rekao je Tanjugu meteorolog Časlav Stanojević.
I u zapadnoj Bugarskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i delu Makedonije takođe se do sutra očekuju jake grmljavine i obilne padavine, kao i na istoku i centralnom delu Srbije, kazao je Stanojević.
Promenljivo vreme, prema njegovim rečima, očekuje se i u Beogradu i beogradskom kraju, sa relativno obilnim padavinama, koje „neće biti obilne kao na području centralne i istočne Srbije“.
Kako je ranije danas saopstio RHMZ u Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme mestimično sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i lokalno obilnim padavinama uglavnom u istočnim i južnim krajevima.
Izvor: b92.net
The post NASA snimila džinovski oblak nad Srbijom appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

NASA snimila džinovski oblak nad Srbijom

Izvor: SandzakPress.net, 01.Avg.2014, 00:41

Novi Pazar, Srbija – Američka svemirska agencija NASA objavila na svom sajtu satelitski snimak neba nad Evropom na kojem se vidi kako se iznad Srbije formirao ogroman oblak koji je našoj zemlji i regionu donio obilne padavine i vremenske nepogode. Mnogo mjesta u Srbiji i danas je pogođeno snažnim nevremenom. U...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.