NARAVNO DA SAM UZBUĐENA! Kolinda ima NOVO zvanje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NARAVNO DA SAM UZBUĐENA!" Kolinda ima NOVO zvanje!

"Osećam se kao i svaki drugi doktorand na Fakultetu političkih nauka!"

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović odbranila je temu doktorskog rada iz međunarodnih odnosa na Fakultetu političkih nauka u Zagrebu.

Grabar-Kitarović je u sredu na fakultet stigla pola sata pre početka odbrane, na kojoj je morala da detaljno objasni zašto, kako i sa kojom tezom će pisati svoj doktorski rad, prenosi hrvatski RTL.

- Osećam se kao i svaki drugi doktorand >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Fakultetu političkih nauka, ništa posebno. Naravno jesam uzbuđena, a spremna jesam - rekla je Grabar-Kitarović za RTL pre uslaska na fakultet.

Ona je doktorske studije upisala 2015. godine, nakon što je izabrana za predsednicu države.

Kolindu Grabar-Kitarović sada očekuje pisanje doktorskog rada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.