NAPASTVOVAO DEČAKA: Silovaću te, ako nećeš, ubiću te!

Izvor: Kurir, 11.Jun.2014, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPASTVOVAO DEČAKA: Silovaću te, ako nećeš, ubiću te!

PROKUPLJE - Manijak!

Više javno tužilaštvo u Prokuplju podiglo je optužnicu protiv Tomice U. (21) iz sela Samarinovac kod Žitorađe zbog sumnje da je krajem aprila pokušao da siluje maloletnog N. S. u selu Voljčinac.

- Na teret mu se stavlja silovanje u pokušaju, za šta je zaprećena kazna od pet do 15 godina zatvora. Sumnja se da je on u večernjim satima biciklom preprečio put dečaku. Tad ga je uhvatio za ruku i uz pretnju nožem mu rekao: „Sad >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ću da te silujem, ako nećeš, ubiću te!“ - kažu iz prokupačkog tužilaštva.

Kako se navodi u optužnici, Tomica U. gurnuo je dete u rupu pored puta, a onda je i sam skočio u nju.

- Oborio je N. S. na kolena, naredio mu da skine trenerku i svukao svoje pantalone do kolena. Prišao je dečaku s leđa, ali je žrtva uspela da se otrgne i pobegne - objašnjavaju iz tužilaštva. Tomica U. je na saslušanju rekao da je samo hteo da zaplaši N. S.

ČINJENICE

Tomica U. biciklom presreće dečaka

- Hvata ga za ruku i preti mu nožem

- Gura ga u rupu, u koju i sam uskače

- Skida pantalone i tera dečaka da skine trenerku

- Staje dečaku iza leđa

- Dečak uspeva da se otrgne i pobegne

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.