NAKON SVADjE Lukas pretukao Sonju

Izvor: medio.rs, 02.Sep.2017, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON SVADjE Lukas pretukao Sonju

Folker Aleksandar Vuksanovic, poznatiji kao Aca Lukas navodno je danas pretukao bivšu suprugu Sonju Vuksanović.

Folker Aleksandar Vuksanovic, poznatiji kao Aca Lukas, fizički je nasrnuo danas na svoju bivšu suprugu Sonju Vuksanović.

Incident se dogodio u stanu u kom Sonja živi nešto pre 18 časova, a svemu je prethodila svađa dvoje supružnika.

Niko tačno ne zna šta se događalo iza zatvorenih vrata, ali je Sonja u jednom trenutku pozvala policiju >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i prijavila da ju je Lukas tukao.

- Sonja je rekla da je Lukas došao kod nje i da su se posvađali nakon čega je on nju navodno udario u glavu. Policija je odmah otišla na lice mesta, ali ona nije imala vidljivih povreda po glavi, već je pokazala samo modricu na nozi - tvrdi za Alo! dobro obavešteni izvor.

Sonja je u prvi mah odbila da ode kod lekara i snimi glavu, već je rekla da će preglede obaviti naknadno.

Alo! je pokušao da stupi u kontakt sa poznatim pevačem, ali nije bio dostupan na brojeve poznate redakciji.

Podsetimo, Lukas je polovinom juna pretukao fotoreportera beogradskog dnevnog lista Milana Lučića koji je nakon batina koje je dobio završio u Urgentnom centru!

Lučić je tada za "Alo!" ispričao da je bio na terenu sa novinarom sa namerom da fotografiše neku drugu ličnost i da nije znao da Lukas živi u blizini mesta na kojem su se nalazili. Kada su videli da popularni pevač dolazi, novinar je predložio Lučiću da ga fotografiše, nakon čega je Lukas krvnički nasrnuo na njega.

Dan nakon tog incidenta Lukas je rekao da mu je žao što Lučića nije brutalnije pretukao.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aca Lukas PESNICOM U GLAVU udario bivšu suprugu Sonju Vuksanović!

Izvor: Blic, 02.Sep.2017

Folker Aleksandar Vuksanović u toku današnjeg dana pretukao je svoju bivšu suprugu Sonju Vuksanović...Sonja je nasilje prijavila stanici policije Bežanijska kosa u 17.50 danas popodne telefonom. Patrola je odmah izašla na teren, saznaje Blic...- Sonja je policajcima ispričala da ju je bivši suprug...

Nastavak na Blic...

Aca Lukas nakon svađe pretukao bivšu suprugu?

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2017

Pjevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas fizički je danas napao bivšu suprugu Sonju Vuksanović...Incident se dogodio u stanu u kom Sonja živi nešto prije 18 časova, a svemu je prethodila svađa dvoje supružnika...Niko tačno ne zna šta se događalo iza zatvorenih vrata, ali je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.