NAJGORA MUŠKA NOĆNA MORA: Legli pored devojke, probudili se pored tašte!

Izvor: NaDlanu.com, 14.Okt.2014, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJGORA MUŠKA NOĆNA MORA: Legli pored devojke, probudili se pored tašte!

Zamislite samo, odete na divan romantičan odmor sa svojom lepšom polovinom, i, nakon divne večeri, legnete na spavanje zajedno, a onda, UŽAS - buđenje pored njene majke!

Jedna belgijska zdravstvena organizacija želela je da na duhovit način pokaže rizik koji sa sobom nosi preterano izlaganje suncu. Ovaj problem je u Belgiji u svakodnevnom porastu i bilo je potrebno povećati svest o opasnosti sunčanja.

U okviru ove kampanje, odveli su nekoliko parova na kratak >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << odmor, gde su uživali i sunčali se. Uveče, kada su legli da spavaju, devojke su se našalile sa svojim momcima tako što su se u sred noći zamenile sa svojim majkama, dok je kamera sve to snimala.

Poenta kampanje je bila da ukaže na to kako sunce ubrzava starenje kože i da će devojke, brže nego što su mislile, izgledati kao svoje majke.

Pogledajte presmešnu reakciju momaka:



Nadlanu / izvor: žena.blic.rs

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.