NADA: Predsednik da vrati Skupštini sporne zakone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2021, 14:30

NADA: Predsednik da vrati Skupštini sporne zakone

Kandidat za predsednika Srbije ispred Srpske koalicije NADA i predsednik DŠ Miloš Jovanović osudio je, kako je navedeno u saopštenju koalcije, jučerašnje nasilje na ulicama Srbije.

"Nijedna odluka, nijedan zakon ne mogu u potpunosti biti valjani ako su doneti bez prethodnog sučeljavanja različitih mišljenja i odgovarajuće javne rasprave", istakao je Jovanović,a preneto u saopštenju.

Koalicija NADA smatra da bi predsednik Republike trebalo da iskoristi pravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz člana 113. Ustava Srbije i vrati Skupštini na ponovno odlučivanje sporne pravne akte, na prvom mestu Zakon o eksproprijaciji.

Istovremeno Zajedno za Srbiju (ZZS) i Otvorena građanska platforma AKCIJA u današnjem saopštenju navode da je čovek, za koga kažu, da je juče zaustavio bager u Šapcu noćas uhapšen i da mu je određeno zadržavanje od 48 sati i traže ukidanje pritvora za njega i zahtevaju privođenje vozača bagera, kao i privođenje osoba koje su, kako tvrde, palicama i čekićem napali građane koji su protestovali u Šapcu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.