NADA: Osnažiti ulogu Srpske pravoslavne crkve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2022, 15:02

NADA: Osnažiti ulogu Srpske pravoslavne crkve

Srpska koalicija NADA u Čačku istakla je značaj i ulogu Srpske pravoslavne crkve u narodu, istoriji, kulturi i identiteta.

"Srpska pravoslavna crkva ima važnu ulogu u našem narodu, mi bez nje ne bi postojali. Kada budemo imali odgovornost za vođenje države, osnažićemo ulogu crkve i formalno- pravno, ako treba i kroz promene Ustava Republike Srbije.

Ona svakodnevno pokazuje brigu o našem narodu, srpskoj časti, istoriji i ponosu, ali i o svim žrtvama koje je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ovaj narod dao za slobodu. Njena uloga će i u budućnosti biti jako važna", izjavio je jedan od lidera Srpske koalicije NADA, dr Miloš Jovanović.

Srpska koalicija NADA istakla je ranije danas, da je njihov kandidat za predsednika Srbije dr Miloš Jovanović najobrazovaniji od Drugog svetskog rata do danas.

"Živimo u vremenu sveopšte hipokrizije, nemorala, poplave lažnih diploma i svega što je devijantno.

Tako da je kandidatura dvostrukog doktora nauka sa Sorbone, poliglote, časnog čoveka bez mrlje u naučnoj karijeri i političkoj karijeri, svojevrsni praznik na ovim izborima i za Srbiju.

Mislimo da to Srbija zaslužuje jer ona nije tikva bez korena nego su Srbi jedan narod kraljevski" , navodi se u saopštenju te koalicije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.