NADA: Da živimo normalno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2022, 13:56

NADA: Da živimo normalno

Srpska koalicija NADA koju čine POKS, DSS i 25 udruženja građana predstavila je svoj program za Srbiju i svog predsedničkog kandidata, dr Miloša Jovanovića u Požarevcu gde je istakla da je Srbiji pored promene političkog sistema, ubijanja partijske države, potrebna identitetska ravan koja će nas istorijski zaokružiti kao narod, navodi se u saopštenju te koalicije.

„Srbija zaslužuje predsednika koji će umeti da sabira narod i građane oko opšteg i nacionalnog interesa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a ne predsednika koji će da deli svoje građane što se danas događa svakodnevno. Pored ovoga, želimo predsednika koji će omogućiti da Srbija prodiše, da mogućnosti i prava budu jednaki za sve“, izjavio je kandidat za predsednika Republike Srbije Srpske koalicije NADA, dr Miloš Jovanović.

„Borba u izbornoj kampanji će biti neravnopravna, mnogi naši politički protivnici će imati više sredstava, mnogo više medijskog prostora, ali im fali ono što mi imamo- srpstvo i iskrenu želju da napravimo od ove zemlje nešto da ona sija. Mi smo koalicija koja ozbiljno promišlja viziju naše države i našeg naroda“, izjavio je predsednik POKS-a i jedan od lidera Srpske koalicije NADA, Vojislav Mihailović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović (NADA): Srbiji treba predsednik koji će sabirati a ne deliti gradjane (VIDEO)

Izvor: Beta, 03.Feb.2022

Kandidat koalicije NADA za predsednika države Miloš Jovanović ocenio je da Srbija zaslužuje predsednika koji će umeti da sabira narod i gradjane oko opšteg i nacionalnog interesa, a ne predsednika koji će da svakodnevno deli svoje gradjane."Pored ovoga, želimo predsednika koji će omogućiti...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.