N.Pazar: Petarda bebi raznela šaku

Izvor: B92, 25.Jan.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

N.Pazar: Petarda bebi raznela šaku

Devojčica iz Novog Pazara, stara oko 18 meseci, zadobila je teške povrede desne šake od eksplozije petarde, zbog čega su joj amputirana dva prsta.

Portparolka Opšte bolnice u ovom gradu Suada Gicić Skenderi izjavila je da je dete primljeno oko 13 časova zbog kompletnog zdrobljavanja palca, kažiprsta i dela desne šake.

“Dete je hitno operisano i nakon toga sanitetom, uz pratnju medicinske ekipe, upućeno na Odeljenje za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Instituta za majku i dete u Beogradu”, dodala je Gicić Skenderi.

Prema nezvaničnim saznanjima, radija Sto plus, dete je povređeno dok je sedelo u krilu babe u porodičnoj kući u selu nadomak Novog Pazara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novom Pazar, devojčici stradala šaka od petarde

Izvor: RTS, 25.Jan.2018

. Zbog ozbiljnih povreda desne šake uzrokovanih ekspozijom petarde, devojčica od godinu i po dana primljena je na Odeljenje dečje hirurgije Opšte bolnice u Novom Pazaru.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.