Muž ubio ženu u Centru za socijalni rad

Izvor: Prva.rs, 05.Jul.2017, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž ubio ženu u Centru za socijalni rad

Ubistvo se dogodilo nešto posle 15 časova u Ulici Tošin bunar 148.
Beogradski mediji prenose da je ubistvo izvršeno kamenom ili mermernom pločom.
Napadač je pobegao s mestaubistva i policija traga za njim.
Muškarac je parkirao vozilo ispred Centra za socijalni rad, a zatim ušao u hol gde je čekao bivšu suprugu, majku troje dece.
On je bio pozvan na razgovor u kontrolisanim uslovima, u prisustvu radnika za socijalni rad. Upravo u holu je i ubio bivšu suprugu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs <<
Žena koja je u trenutku ubistva bila u kancelariji direktora Centra rekla je da je videla muškarca koji je kamenom krenuo da se obračuna.
Brat ubijene žene je rekao da je nasilje u porodici trajalo od početka braka, a da su zabeleženi i pokušaji nasrtanja na trojicu sinova, koji imaju deset, osam i tri godine, prenosi RTS.
Zbog tih nasrtaja, 39-godišnja žena je i podnela prijave, a osumnjičeni za ubistvo je zbog toga služio kaznu zatvora pre dve godine.
Prilog Prve televizije sa lica mesta, pogledajte OVDE! Izvor: B92, BETA, BLIC, TANJUG, PRVA

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ženi smrskao glavu pred sinovima (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 05.Jul.2017

Stravičan zločin danas u Centru za socijalni rad u Novom Beogradu: Milan Lovrić (47) kamenom ubio Olgu Lovrić (37) kada je došao kako bi video trojicu sinova u takozvanim kontrolisanim uslovima BIVŠI robijaš Milan Lovrić (47) ubio je danas, oko 16 časova, suprugu Olgu Lovrić...

Nastavak na Večernje novosti...

Četvoro dece i muškarac ubijeni u svom domu u Džordžiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jul.2017, 16:04

Policija je danas pronašla tela četvoro dece i muškarca izbodenih na smrt u njihovoj kući u Loganvilu, u državi Džordžija, i uhapsila ženu...Policajka Mišel Piera je rekla da je ženska osoba, nazvana "majkom", "brzo privedena" pošto su tela pronađena u kući. Prema prvim informacijama, rane...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.