Muž je uhvatio u seksu sa đakom (16)

Izvor: Kurir, 15.Nov.2012, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž je uhvatio u seksu sa đakom (16)

Profesorka je na parkingu srednje škole gradića na zadnjem sedištu učeniku davala instrukcije iz seksologije

Profesorku Ejmi Lu Neli (38) muž uhvatio sa učenikom (16) na zadnjem sedištu automobila na parkingu srednje škole.

Naime, suprug je sumnjao da ga žena vara i pomoću GPS-a se uverio da je s pravom bio sumnjičav. Ženu je uhvatio na parkingu srednje škole gradića na Floridi na zadnjem sedištu kako učeniku (16) "daje instrukcije iz seksologije".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Ejmi je profesorka u lokalnoj Hrišćanskoj akademiji. Ona se u policiji pravdala "krizom srednjih godina". Čak je optužila učenika da ju je neko vreme maltretirao perverznim SMS i verovala je da će prestati ako ga zadovolji.

Učenik je u Ameriku stigao sa razmene đaka i živeo je sa profesorkom i njenim mužem. Suprug je dečaka izbacio na ulicu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Učiteljica imala seks sa đakom (16) na parkingu škole!

Izvor: Telegraf.rs, 15.Nov.2012

Nakon što ju je muž otkrio putem GPS-a, učiteljica Emi Nili rekla je policiji da ju je dečak nagovarao na seks, a da je popustila zbog svoje "krize srednjih godina". Učenik, s druge strane, tvrdi da već mesecima imaju odnos, kao i da su odnose imali i u njenoj kući, što ona poriče

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.