Muž Suzane Perović: Doris Dragović pobegla od mene kod Arkana

Izvor: Blic, 12.Dec.2013, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž Suzane Perović: Doris Dragović pobegla od mene kod Arkana

Vlada Perović, koga smatraju poslednjim balkanskim plejbojem, u emisiji „Goli život“, koja će se emitovati u četvrtak na Hepiju, otkriće mnogo toga zanimljivog.

Muž Suzane Perović najpre je bio menadžer Silvane Armenulić, a onda se uplašio kad su oko nje počeli da se otimaju najmoćniji čovek Jugoslavije Stane Dolanc, gradonačelnik Beograda Branko Pešić i sportski komentator Marko Marković dok se razvodila od Radmila Armenulića.

Upravo to je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izazov Lepoj Lukić da ga otme i uda se za njega. Međutim, on je rešio da lansira novu zvezdu, Cecu Veličković, koja će se kasnije udati za njegovog prijatelja iz detinjstva Željka Ražnatovića Arkana.

- Arkan je često dolazio kod mene u klub „Duga“. Pištolje je nosio uglavnom iza vrata, pa ih je po potrebi vadio baš u trenutku kad policija naredi „Ruke uvis“. Jednom je banuo sa kesom punom para i rekao da ide da kupi kuću pored Zvezdinog stadiona. Iako su tadašnje pevačice izbegavale gangstere, bio sam šokiran kad je Doris Dragović pobegla od mene baš kod Arkana - ispričao je u emisiji Vlada.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Muž Suzane Perović: Doris Dragović pobegla od mene kod Arkana

Izvor: Dzungla.org, 12.Dec.2013

Vlada Perović, koga smatraju poslednjim balkanskim plejbojem, u emisiji „Goli život“, koja će se emitovati u četvrtak na Hepiju, otkriće mnogo toga zanimljivog. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.