Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2016, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin: Znamo šta se od nas očekuje u Moldaviji

Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je jutros u Kišinjev, gde je očekuje utakmica protiv Moldavije u 2. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Selektor Slavoljub Muslin na put je poveo ukupno 23 fudbalera, među kojima je i vezista Selte Nemanja Radoja, koji je naknadno dobio poziv poslije povrede Nemanje Maksimovića.

"Znamo šta se od nas ocekuje, biće pun stadion, ali su naš igrači navikli na pritisak. Važno je da igramo na svom nivou i osvojimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << bodove. Nadam se da nas Moldavija neće iznenaditi", rekao je

Muslin novinarima na aerodromu "Nikola Tesla" pred polijetanje. Muslin je dodao da u glavi već ima sastav za duel sa Moldavijom i pohod na prvi trijumf u ovim kvalifikacijama.

"Ne smijemo da potcijenimo rivala. Svi znamo da neće biti lako", poručio je selektor "orlova".

Utakmica između Moldavije i Srbije igra se sutra od 20.45 na stadionu Zimbrua.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Srbija u Moldaviji za prvu pobedu u kvalifikacijama

Izvor: RTS, 06.Okt.2016, 14:50

Fudbalska reprezentacija Srbije igra večeras u Kišinjevu protiv Moldavije meč drugog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Lajv strim i lajv blog na našem sajtu od 20.35, uz prenos na Prvom programu RTS-a. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.