Muskarci one to bas NE VOLE da im radite u krevetu

Izvor: medio.rs, 02.Nov.2015, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muskarci one to bas NE VOLE da im radite u krevetu

Žene i muškarci imaju različite zahteve u krevetu i zbog toga niko ne može da se žali, ali ove stvari bi trebalo da su svima poznate

Istina je da nije lepo prigovarati u seksu, ali neke stvari jednostavno ne mogu da se prećute. Ovo su pet stvari koje ženama neizmerno smetaju u krevetu, a za to su krivi muškarci. Bar tako kažu žene.

Brzopotezni seks

Ne tražimo da traje satima, ali ako je seks gotov u roku od nekoliko minuta, velike su šanse >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << da je samo jedna osoba uživala.

Pornić seks

Neki muškarci još uvek ne znaju da seks na porno-filmu nema mnogo veze sa stvarnom situacijom, a seks s njima je sve, samo ne dobar.

Foto-ilustracija: Profimedia

Preglasni doživljaji

Lepo je čuti da muškarac uživa, ali ako urla kao da ga neko bičuje, nećemo biti oduševljene. Čak i kada je najbolji na svetu, seks nije toliko dobar da morate da urličete kao divlje životinje.

Nečista situacija

Higijena je divna stvar, ali neki muškarci je smatraju samo opcijom koju ne moraju nužno da iskoriste. Nema gore stvari od toga kad se spustiš dole i imaš osećaj da si u septičkoj jami.

Ako mogu žene, mogu i muškarci. Niko vas ne tera na brazilsku depilaciju, ali vreme žbunastih penisa je odavno prošlo. To nije samo stvar lične higijene, nego i kulture.

(Telegraf.rs / Index)

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.