Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jun.2017, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac se raznio bombom zbog neuzvraćene ljubavi

Tridesetdevetogodišnji R.J. (39) iz Bajine Bašte ubio se oko 2 sata poslije ponoći bombom na parkingu ispred Elektronske industrije u Nišu.

Kako se pretpostavlja, prema prvim nalazima istrage, razlog kobnog čina je neuzvraćena ljubav.

"On je u Niš dolazio kao radnik firme koja je sarađivala sa fabrikom 'Aster tekstil' koja se nalazi u krugu Ei. U oproštajnom pismu koje je pronađeno naveo je da je odučio da digne ruku na sebe zbog neuzvraćene ljubavi jedne >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << radnice ove fabrike", kažu neimenovani izvori bliski istrazi, prenosi portal "Srbijadanas.com".

Uviđaj je urađen po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva po čijem je nalogu telo upućeno na odbukciju radi utvrđivanja uzroka smrti.

Uviđaj je po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva obavila niška policija.

"Telo preminulog je upućeno na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije", saopštio je Vladimir Stanojević, portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.