Muškarac lakše povredjen u udesu na Banovom brdu

Izvor: Beta, 21.Dec.2016, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac lakše povredjen u udesu na Banovom brdu

Muškarac (33) lakše je povredjen dva sata posle ponoći u udesu u Kirovljevoj ulici na Banovom brdu, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da je povredjeni zbrinut u Urgentnom centru.Sinoć oko 19.10 u saobraćajnoj nezgodi na mostu Gazela u smeru ka Nišu lakše je povredjen mladić (25).Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 131 put, od čega je 16 intervencija bilo na javnom mestu.Pomoć lekara najviše su tražili hronični bolesnici, hipertoničari, astmatičari, srčani bolesnici, kao i osobe sa malignitetom.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

RELATIVNO MIRNA NOĆ U BEOGRADU: Muškarac (33) lakše povređen u udesu na Banovom brdu

Izvor: Kurir, 21.Dec.2016

...Portparolka te službe Nada Macura rekla je da je povređeni zbrinut u Urgentnom centru..Sinoć oko 1910 u saobraćajnoj nezgodi na mostu Gazela u smeru ka Nišu lakše je povredjen mladić (25)..Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 131 put, od čega je 16 intervencija bilo na javnom mestu..Pomoć...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.