Muškarac izbo pekara u Pančevu, pa krenuo na prolaznike

Izvor: B92, 18.Jan.2019, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac izbo pekara u Pančevu, pa krenuo na prolaznike

Pančevo -- Policija je u Pančevu uhapsila V. J. (32) zbog pokušaja ubistva u pekari u naselju Vojlovica, a zatim i napada na više slučajnih prolaznika.

Više javno tužilaštvo u Pančevu saopštilo je da je u četvrtak oko 17.30 "V.J. iz Pančeva nakon kraće svađe zadao više uboda nožem u predelu leđne strane grudnog koša oštećenom licu (30) nakon čega je nasrnuo na više slučajnih prolaznika koje tom prilikom nije povredio".

Izbodeni je zadobio teške >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << telesne povrede, na lečenju je u Kliničkom centru Srbije i u stabilnom je stanju, saopštilo je tužilastvo.

Zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju tužilastvo je V.J. odredilo zadržavanje do 48 sati, a u tom roku biče i saslušan.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KRVAVA DRAMA U PANČEVU Muškarac izbo pekara, pa počeo da NASRĆE NA PROLAZNIKE

Izvor: Blic, 18.Jan.2019

Policija je u Pančevu uhapsila V. J. (32) zbog pokušaja ubistva u pekari u naselju Vojlovica, a zatim je nasrnuo na više slučajnih prolaznika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.