Muškarac iz Prokuplja uhapšen zbog nasilja u porodici

Izvor: B92, 21.Maj.2020, 13:35

Muškarac iz Prokuplja uhapšen zbog nasilja u porodici

Policija iz Prokuplja uhapsila je S. M. (31) iz okoline Žitorađe, zbog sumnje da je nakon verbalne rasprave, zadao više udaraca nevenčanoj supruzi.

Osumnjiceni se tereti za krivično delo nasilje u porodici i on je uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu, saopšteno je iz MUP-a.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen nasilnik iz Žitorađe: Tukao nevenčanu suprugu

Izvor: Večernje novosti, 21.Maj.2020

Pripadnici policije u Prokuplju uhapsili su S. M. (31) iz okoline Žitorađe, zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici Prokuplje-Pripadnici policije u Prokuplju uhapsili su S. M. (31) iz okoline Žitorađe, zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično...

Nastavak na Večernje novosti...

Prebio vršnjaka i ukrao mu dobitni tiket na kladionici

Izvor: RTS, 21.Maj.2020

Podgorička policija uhapsila je sedamnaestogodišnjaka osumnjičenog da je petnaestogodišnjaku zadao više udaraca po glavi i telu. . Policija je protiv maloletnog B. L. (17) podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je napao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.