Muškarac i dečak ispali iz čamca, policija još traga za njima

Izvor: Blic, 24.Mar.2013, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac i dečak ispali iz čamca, policija još traga za njima

Iz čamca u reku Savu danas su ispali I. F. (64) i maloletni A.M.(16) i najverovatnije se udavili. Kako javlja reporter "Blica" sa lica mesta, rečna policija je pronašla čamac, ali ne i tela. U MUP-u navode da još tragaju za nestalima.

Prema rečima očevidaca u Beogradu, kod Brodotehnike na Savi, prevrnuo se čamac u kome su bile dve osobe. Prema njihovim navodima, oni su veoma brzo potonuli, pa niko od slučajnih prolaznika nije mogao da im pomogne.

Na mesto gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su stariji muškarac i dečak nestali ubrzo su došli i pripadnici rečne policije koji su krenuli u potragu.

U policiji koja intenzivno traga za ovim osobama, naglasili su da ne mogu zvanično da potvrde da li su se oni udavili, pošto je akcija potrage rečne policije još u toku.

Kako javlja naš reporter, niko od ljudi koji su se okupili na mestu tragedije nije mogao ništa preciznije da kaže, a komšije nisu bile voljne da pričaju.

Kapetan jednog broda pretpostavlja da su nesrećni čovek i dečak išli preko reke u potragu za drvima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.