Murinjo na korak od Mančester junajteda

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Dec.2015, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo na korak od Mančester junajteda

LONDON - Žoze Murinjo bi u narednim danima trebao da objavi ime kluba u kojem će nastaviti karijeru.

Prema pisanjima engleskih medija, Murinjo se danas sastao sa čelnicima Mančester junajteda, koji ovog Portugalca vide kao zamjenu za Luja van Gala. Navodno, Murinjo je našao zajednički jezik sa čelnicima Junajteda, te bi uskoro trebao preuzeti klupu ovog kluba.

Ugledni "The Guardian" navodi da su čelnici Junajteda Van Galu dali dvije utakmice ultimatuma >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da sačuva posao.

Murinjo je, navodno, pristao da s Junajtedom potpiše petogodišnji ugovor.

Prošlog vikenda Murinjo je objavio da je odbio ponude iz Italije i Španije, te da mu je namjera da ostane u Engleskoj.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   London

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

SENZACIJA NA OSTRVU: Murinjo na korak od Mančester junajteda!

Izvor: Kurir, 21.Dec.2015

Čelnici fudbalskog kluba Mančester junajted u Portugalcu Žozeu Murinju vide idealnu zamenu za Holanđanina Luja Van Gala koji se nalazi na izlaznim vratima engleskog kluba...Navodno, Murinjo se danas sastao sa čelnicima Mančester junajteda i postigao dogovor o preuzimanju kluba sa Old Traforda...Britanski...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.