Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Suarez u svojoj knjizi piše s*anja

Engleski mediji jedva su dočekali autobiografiju Luisa Suareza da bi iz nedelje u nedelju pisali o pojedinim poglavljima. Neposredno pred duel Liverpula i Čelsija, zanimljivim im se učinio deo knjige u kojem Urugvajac piše o tome kako mu se neimenovani igrač londonskih plavaca žalio zbog načina na koji tim Žozea Murinja igra.

"Šta hoćeš da napravim? Ako Murinjo želi da tako igramo, onda moramo. Šta drugo mogu? Ako ga ne poslušam, neću igrati. Šta bi ti uradio na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mom mestu?", navodno je Suarezu rekao jedan Čelsijev fudbaler.

Speciajalni je imao spreman odgovor.

"Još jedna knjiga? Knjige... Čitate li vi knjige? Ja ne. Sa 51. godinom, imam dovoljno priča da je napišem, ali to napraviti sa 25? Kako možete da pišete autobiografiju, a klinac ste? Imam priliku da napravim fotoknjigu sa najboljih 100 fotografija iz moje karijere. Možda to i napravim, ali sigurno ne bih napisao knjigu u kojoj bih pisao s*anja i pričao negativne stvari o ljudima sa kojima sam se susreo", rekao je Murinjo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.