Murinja čeka 55 miliona evra ako dobije otkaz

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Dec.2015, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinja čeka 55 miliona evra ako dobije otkaz

Prostorije Čelsija poslednja dva dana odišu najneprijatnijom atmosferom u poslednjih nekoliko godina. Kako pišu britanski mediji, poslije još jednog poraza Čelsija, od Lester u ponedeljak uveče, sve češće se spominje Žoze Murinjo i njegov mogući odlazak sa klupe “plavaca”.

Ipak, otkriveno je da ni tjeranje ove sezone pogubljenog Portugalca u Premijer ligi nije jednostavno rešenje, jer po klauzuli u ugovoru, ukoliko riješi da otera Murinja, Roman Abramovič mora >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da isplati trofejnom stručnjaku čak 55 miliona evra (oko 40 miliona funti).

Vanredni sastanak upravnog odbora kluba sa “Stamford bridža” mogao bi već danas da prelomi i uruči otkaz Murinju, što će osjetiti i džep glavnog finansijera, ruskog milijardera Abramoviča.

Zanimljivo je da među ljudima koji odlučuju u sudbini trenera jeste i jedna dama, direktorka Marina Granovskaja, koja je u prethodnom kriznom periodu, prije više od mjesec dana navodno uspjela da se izbori za ostanak na klupi Žozea.

Englezi ponovo prognoziraju tesno glasanje, baš kao i 2013. godine kada je posle 3:2 u glasovima dozvoljeno da se u klub vrati najtrofejniji Čelsijev trener.

Vrelo će biti i u narednim danima na Stamford Bridžu, bez sumnje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.