Mudrinski se udomio u Švajcarskoj

Izvor: Mondo, 29.Avg.2014, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mudrinski se udomio u Švajcarskoj

Nakon raskida ugovora sa Grojter Firtom, srpski napadač našao je novi angažman, i njegov novi tim je švajcarski prvoligaš Arau.

Foto: aargauerzeitung.ch Ognjen Mudrinski Arau.jpg

 Ognjen Mudrinski se posle Crvene zvezde nije snašao u Nemačkoj. Iako je u Grojter Firtu imao  trogodišnji ugovor, čelnici nemačkog drugoligaša su raskinuli saradnju sa srpskim napadačem posle samo godinu dana.

Ipak, nije dugo prošlo, a on je već pronašao novi klub, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pa će naredne sezone igrati u švajcarskom prvenstvu za ekipu Araua.

Prethodne sezone, odigrao je 14 mečeva u kojima se 3 puta upisao u listu strelaca.

Mudrinski je i šest puta nosio dres mlade reprezentacije Srbije, i ima samo 22 godine, tako da ima dobru šansu da se dokaže u alpskoj zemlji, gde su ga u Arauu dočekali kao veliko pojačanje.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.