Mraz i sneg, a i košava će da kida narednih dana

Izvor: Mondo, 23.Jan.2018, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mraz i sneg, a i košava će da "kida" narednih dana

U Srbiji će danas biti hladno jutro sa slabim i umerenim mrazem, a tokom dana pretezno oblačno, mestimicno sa snegom, a u severozapadnim krajevima i kišom.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Padavine ce biti sporadične i slabog intenziteta. Vetar slab, južnih  smerova u skretanju na severni, a jutarnja temperatura od -8 do 0 stepeni, a najviša dnevna od 1 do 5 stepeni, saopštio je RHMZ.

U Beogradu će biti pretezno oblačno i veći deo dana suvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uz mogućnost kratkotrajnog snega ili susnežice.

Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura biće -2, a najviša dnevna 2 stepena.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 30. januara, narednih dana u jutarnjim satima slab i umeren mraz, a po kotlinama i dolinama reka magla, koja ce se ponegde zadrzati i duze tokom dana, izuzev u kosavskom području gde će od četvrtka do nedelje duvati  umeren i jak jugoistočni vetar.

U sredu u većini krajeva zadrzavanje magle i niske oblaćnosti veći deo  dana, a zatim malo i umereno oblačno, bez padavina, sa dnevnom temperaturom oko i malo iznad proseka za ovo doba godine.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.