Mrak se spustio na grad: Popodnevni potop u Novom Sadu

Izvor: Vesti-online.com, 23.Maj.2017, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrak se spustio na grad: Popodnevni potop u Novom Sadu

Oko podneva je Novi Sad zahvatilo jako nevreme, praćeno grmljavinom, ledom i provalom oblaka. Kako prenosi portal 021, delovi grada su bukvalno pod vodom.

Prema izveštajima reportera 021.rs, kao i samih građana, desetine ulica u Novom Sadu su poplavljene i otežan je saobraćaj u svim delovima grada, kao i u prigradskim naseljima.

Led koji je padao je zavisno od dela grada bio veličine klikera, ali je negde bio intenzivniji pa su ulice bukvalno pobelele.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
#novisad #detelinara #amfibije Novi Sad na vodi #NSH2O pic.twitter.com/XA3tSNZWzR— RadoslavaK (@KompKamp) May 23, 2017

VIDEO, FOTO: Podnevni potop u #NoviSad, led, kiša i mrak pokrili grad | Novosadski informativni portal 021 https://t.co/RzEmOxY9qI #srbija pic.twitter.com/Sfv0VhdUcZ— Radio 021 (@Radio021) May 23, 2017

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potop u Novom Sadu, grad u kolapsu

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2017

NOVI SAD - Oko podneva je Novi Sad zahvatilo jako nevrijeme, praćeno grmljavinom, ledom i provalom oblaka. Kako prenosi portal "021", dijelovi grada su bukvalno pod vodom...Prema izvještajima reportera "021.rs", kao i samih građana, desetine ulica u Novom Sadu su poplavljene i otežan je saobraćaj...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.