Mozgu, ima li te: Novosađani krali armaturu s Mosta slobode!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2014, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mozgu, ima li te: Novosađani krali armaturu s Mosta slobode!

Novosadska policija zatekla je jednog Novosađanina (49) i njegovog sina (16) dok su pokušavali da ukradu armaturu iz betona u delu zaustavne kolovozne trake na Mostu slobode preko Dunava, saopštila je novosadska Policijska uprava.

... mada, kada se pogleda, ima tu gvožđurije... šta je problem da se uzme 10, 20 kila? Neshvatljiva neodgovornost, neshvatljiva  

Oni su uhvaćeni u Sremskoj Kamenici, novosadskom naselju na desnoj obali Dunava.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Istovremeno, u drugoj policijskoj akciji na licu mesta uhavaćena su dva Novosađanina i jedna osoba iz Vučitrna, dok su pokušavali da skinu lim sa krova Doma zdravlja u Novom Sadu.

Policija je privela i dva maloletnika iz Novog Sada, dok su sa jedne zgrade u gradu demontirali sedam metara bakarnih oluka. Za jednim od uhvaćenih maloletnika bila je raspisana lokalna poternica.

 

Policija će protiv navedenih kradljivaca podneti krivične prijave.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.