Mostovi prohodni, gužva samo u Višegradskoj

Izvor: Blic, 18.Jul.2011, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mostovi prohodni, gužva samo u Višegradskoj

Trenutno nigde u Bogradu nema većih gužvi u saobraćaju. Svi mostovi su prohodni, samo na prilazima primećen je veći broj vozila, ali nedovoljan da stvori zakrčenja.

Povećan intenzitet saobraćaja zabeležen je u Višegradskoj ulici, zbog požara na autobusu gradskog prevoza, ali su poslati saobraćajci da preusmere saobraćaj ka Kneza Miloša i ka Savskoj ulici.

Ni na Gazeli, ni na Brankovom mostu

nema većih gužvi gužvi ni u jednom pravcu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Na beogradskim ulicama je 1.029 vozila javnog gradskog prevoza - 860 autobusa, 97 tramvaja i 76 trolejbusa.

Izmene

Od 9 sati trebalo bi da počnu radovi na rekonstrukciji staničnih platoa na Glavnoj železničkoj stanici zbog čega će tramvaji na linijama 7, 9 i 12 L saobraćati preko pristaništa, Kalemegdana, Dorćola i dalje redovnom trasom, rekao je Mirković.

Tramvaji na liniji 2 saobraćaće od pristaništa do Slavije, a biće uspostavljena linija sa oznakom 2 A od Slavije do Pristaništa, kažu u "Žutom taksiju".

Povezane vesti: Gužva na "Gazeli" i u Bulevaru vojvode Mišića Velike gužve na Brankovom mostu i na Gazeli Uobičajene saobraćajne gužve u popodnevnom špicu Nema gužvi u gradu Gužve na mostovima

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.