Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2013, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morsijeve pristalice: Nastavićemo proteste uprkos prijetnjama

KAIRO - Pristalice svrgnutog egipatskog predsjednika Muhameda Morsija saopštile su danas da će nastaviti sa protestima uprkos prijetnjama egipatske prelazne vlade, koja je upozorila da će preduzeti sve mjere da spriječi nasilje proisteklo iz protesta pripadnika Muslimanske braće u Kairu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Egipat, nastavak protesta uprkos upozorenju

Izvor: RTS, 31.Jul.2013

Vlada u Kairu upozorava da će preduzeti sve mere kako bi se okončali protesti pobornika Muhameda Mursija. Pristalice svrgnutog predsednika saopštavaju da će nastaviti demonstracije. Lider Muslimanskog bratstva danas pred sudom...Pristalice svrgnutog egipatskog predsednika Muhameda Mursija saopštile...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.