Monika Beluči napustila Trebinje

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monika Beluči napustila Trebinje

TREBINJE - Slavna filmska diva Monika Beluči otputovala je u srijedu veče iz Trebinja, gdje je završila sva snimanja filma „Na mliječnom putu“, iako je filmska ekipa nastavila sa dosnimavanjima još nekih scena na Klobuku kod Trebinja.

„Možda je malo patetično, ali će vam to reći svako od našeg osoblja – Monika će nam mnogo nedostajati, jer, kad god bi bila ovdje unosila je veselost i razdraganost, jednostavno, ona je takva osoba, nenametljiva i draga, a mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << od nas su i plakali jer nam je svima rekla da nas je mnogo zavoljela“, priča osoblje trebinjskog hotela Platani gdje je odsjedala.

Kažu da su je pitali – hoće li ih ponovo posjetiti i ona je odgovorila da su joj svi prirasli srcu i da joj se Trebinje naročito svidjelo.

Pomoćnik režisera „Mliječnog puta“ Boban Dedejić dodaje da bi do nove godine sva snimanja trebala biti okončana, nakon čega slijedi montažni dio filma...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Monika Beluči na tviteru se pozdravlja sa Trebinjem

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2015

Slavna filmska diva Monika Beluči objavila je danas na svom tviter nalogu fotografiju sa snimanja filma „Na mliječnom putu“ u Trebinju...“Pozdrav i ugodan četvrtak. Lijepa Nikolina Radovanović”, napisala je na tviteru glumica uz zajedničku fotografiju iz Trebinja koju je postavila...Monika...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.