Molotovljevim koktelima na Koka-kolu

Izvor: RTS, 31.Jan.2014, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Molotovljevim koktelima na "Koka-kolu"

Maskirani napadači gađali fabriku "Koka-Kole" u predgrađu Madrida molotovljevim koktelima. Niko nije povređen, a napadači su pobegli sa lica mesta.

Fabriku "Koka-Kole" u predgrađu španske prestonice danas su napale maskirane osobe koje su bacile pet molotovljevih koktela kroz prozore pogona za punjenje pića i izazavale požar, javljaju lokalni mediji.

Lokalni zvaničnik je naveo da, u napadu, niko nije povređen i da su napadači pobegli sa lica mesta, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su vatrogasci ubrzo stigli da bi ugasili plamen i pozvali stručnjake za eksplozivne naprave da se pozabave ostacima molotovljevih koktela.

Policija je saopštila da se napad dogodilo u 5.30 uoči štrajka zaposlenih protiv najavljenog otpuštanja, navodi agencija AP.

Pogon u predgrađu Fuenlabrada jedan je od planiranih za zatvaranje zbog "kresanja troškova" - potez kompanije "Koka Kola" Iberija s namerom ukidanja 750 radnih mesta i zatvaranja četiri pogona od ukupno 11 u Španiji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.