Moj brat pokazao legitimaciju policiji

Izvor: Beta, 30.Sep.2014, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moj brat pokazao legitimaciju policiji

BEOGRAD, 30. septembra 2014. (Beta) - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je u utorak da su "laži" informacije u pojedinim medijima da se njegov brat nije legitimisao žandarmima koji su ga pretukli i kazao da postoji snimak na kom se vidi da su on i njegovi pratioci dali legitimacije.

"Objektivan sam i žao mi je što se mnogi raduju nečijoj nesreći. Mržnju prema meni ne morate da širite na mržnju prema mojoj porodici", rekao je Vučić na konferenciji za novinare, >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << uz obrazloženje da misli na one koji su pokušali lažima da dezinformišu javnost.

Premijerovog brata Andreja Vučića i dvojicu pratilaca premijera pretukli su u u nedelju u centru Beograda pripadnici niškog odreda Žandarmerije. Pojedini mediji objavili su da je do incidenta došlo kada Vučić i obezbedjenje nisu želeli da se legitimišu na poziv policije koja je obezbedjivala grad tokom Parade ponosa.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.