Moguće prekršajne prijave protiv SNP 1389

Izvor: Danas, 31.Okt.2013, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moguće prekršajne prijave protiv SNP 1389

Dok u organizaciji SNP 1389 tvrde da imaju sve dozvole za postavljanje sprava za teretanu u parku na opštini Voždovac, u gradskom sekretarijatu za inspekcijske poslove to negiraju, navodeći da je JKP „Zelenilo Beograd“ podnelo prijavu protiv SNP 1389, jer su bez dozvole postavljali rekvizite na javnoj površini. U beogradskoj opštini Voždovac, koja je poslednja instanca za izdavanje odobrenja, nisu želeli za naš list da potvrde niti da demantuju da li su odobrili postavljanje sprava u parku. Inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove su na terenu i utvrđuju činjenično stanje.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Moguće prekršajne prijave protiv SNP 1389

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Okt.2013

Gradski sekretarijat za inspekcijske poslove tvrdi da je JKP „Zelenilo Beograd“ podnelo prijavu protiv SNP 1389, jer su bez dozvole postavljali rekvizite na javnoj površini. Dok u organizaciji SNP 1389 tvrde da imaju sve dozvole za postavljanje sprava za teretanu u parku na opštini Voždovac,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.