Model Krisi Tejgen: Ne nosim gaćice ni kad imam ciklus

Izvor: Kurir, 14.Avg.2013, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Model Krisi Tejgen: Ne nosim gaćice ni kad imam ciklus

Gostujući u emisiji "Modna policija", Krisi je šokirala publiku, ali i voditeljku kada je izjavila da ne voli da nosi donji veš

Model Krisi Tejgen priznala je gostujući u emisiji "Modna policija" da nikad ne nosi, pa čak ni kada ima menstraciju. Na pitanje voditeljke Džoan Rivers zašto, odgovorila je da jednostavno ne voli da ih nosi.

Ostali gosti, pa i sama voditeljka bili su šokirani njenom izjavom, ali se manekenka samo nasmejala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i rekla da ih, naravno, ni trenutno ne nosi.

"Ali nisam znala da će sedenje biti ovako teško, trebalo je da vežbam", izjavila je kroz smeh Kristi, držeći noge čvrsto prekštene u kratkoj haljinici.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Krisi Tejgen: Ne nosim gaćice ni kad imam ciklus (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 14.Avg.2013

Model Krisi Tejgen priznala je gostujući u emisiji “Monda policija“ da nikad ne nosi, pa čak ni u tom trenutku. Na pitanje voditeljke Džoan Rivers zašto, odgovorila je da jednostavno ne voli da ih nosi... Ostali gosti, pa i sama voditeljka bili su šokirani njenom izjavom, ali se manekenka samo...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.