Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Okt.2018, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mnogi stanari u Majdanpeku pet dana bez vode

Već pet dana korisnici viših spratova zgrada u Majdanpeku nemaju pijaću vodu, a nadležni u Javnom komunalnom preduzeću "Komunalac" savetuju građanima da se strpe.

"Trenutno imamo problem sa vodosnabdevanjem nekih stanova u Majdanpeku zbog punjenja sistema za grejanje u Toplani i trenutno radimo na rešavanju ovog problema", rečeno je Beti u tom preduzeću.

Majdanpečani se žale da, iako je u obavezi, JKP "Komunalac" nema sajt kako bi se stanovništvo informisalo, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << a nema nijednu imejl adresu na koju se može uputiti žalba.

"Jednostavno, nemaš kome da se žališ. Mnoge porodice imaju malu decu pa i bebe i ne mogu da zamislim kako je njima bez vode," ljutito je rekao jedan Majdanpečanin.

Stanari strahuhu da vode neće imati do početka grejne sezone koja bi trebalo da počne 15. oktobra.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Mnogi stanari u Majdanpeku pet dana bez vode

Izvor: N1 televizija, 08.Okt.2018

Već pet dana stanari viših spratova zgrada u Majdanpeku nemaju pijaću vodu, a nadležni u Javnom komunalnom preduzeću "Komunalac" savetuju građanima da se strpe..."Trenutno imamo problem sa vodosnabdevanjem nekih stanova u Majdanpeku zbog punjenja sistema za grejanje u Toplani i trenutno radimo...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.