Izvor: Nezavisne Novine, 17.Maj.2018, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladiću potrebna pomoć za liječenje

BANJALUKA - Mladić Radovan Kopanja (22) iz Banjaluke prije osam godina operisao je tumor na mozgu i sve je bilo u redu do prije dva mjeseca, kada je dobio iste simptome, zbog čega je imao još jednu operaciju.

Prva operacija obavljena je na Klinici za neurohirurgiji u Kliničkom centru Srbije u Beogradu, a druga na Klinici za neurohirurgiju u Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjaluci.

"Radovanu su uradili magnet glave i nalaz nije bio u redu, zbog čega je morao >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ponovo na operaciju da mu urade drenažu da ga rasterete od likvora u glavi, a dalje čekamo da dođe doktor iz Beograda da nam kaže šta onda treba uraditi", rekla je Radovanova majka Anica.

I otac ovog mladića takođe je teško bolestan.

"Moj suprug ima karcinom grla i prima hemioterapiju", kaže Anica.

U ovoj porodici niko nije zaposlen i za svaki dalji korak Radovanovog liječenja biće im potreban novac, koji oni nemaju.

Anica je pozvala sve građane, ako je neko u mogućnosti i želi da im pomogne, da im se javi na broj mobilnog telefona 066/185-742.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.