Mladić ubijen u Sarajevu

Izvor: RTS, 01.Apr.2014, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić ubijen u Sarajevu

Jedan muškarac ubijen je danas popodne u centru Sarajeva ubodom nožem u srce, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Prema saznanjima policije za ubistvo se sumnjiči ženska osoba. I osumnjičena i žrtva su od ranije požnati policiji po činjenju krivičnih dela, prenosi Beta.

Portparol sarajevske policije Irfan Nefić rekao je da je posle napada nožem u ulici Sutjeska, na Klinici urgentne medicine bolnice Koševo konstatovana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << smrt mladića S. H. koji je rođen 1989. godine.

S. H. je dovezen na Kliniku urgentne medicine bolnice Koševo u 15.10 sati bez pulsa i sa ubodnom ranom u predelu srca, rekla je portparolka bolnice Koševo Muamera Šehić i dodala da je pokušana reanimacija, ali da ona nije uspela.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Sarajevu mladić uboden nožem u srce

Izvor: Blic, 01.Apr.2014

Mladić S.H. (25) ubijen je danas u popodne u centru Sarajeva ubodom nožem u srce, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo. ..Prema saznanjima policije za ubistvo se sumnjiči ženska osoba. I osumnjičena i žrtva su od ranije poznati policiji po činjenju krivičnih dela...Portparol...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.