Mladić ubijen na Novom Beogradu

Izvor: Prva.rs, 28.Jan.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić ubijen na Novom Beogradu

Kako je za B92 rekla portparolka Hitne pomoći Nada Macura, policija je na licu mesta pronašla jednu čauru.
"Poziv je stigao u 11.27, a ekipa Hitne pomoći je konstatovala smrt. Preminuli je imao dve rane, jednu u visini srca i jednu u međurebarnom prostoru sa dve strane", navela je Macura.
Kako saznaje B92, ubijeni mladić je od ranije poznat policiji, zbog dela povezanih sa drogom i oružjem.

Prema nezvaničnim saznanjima, ubijeni mladić je parkirao automobil sa druge strane zgrade, zatim se našao sa ubicom, koji je ispalio jedan metak u njega nakon kraće svađe. 

Uviđaj je u toku.
Izvor: Tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

BG: Pronađeno telo devojke

Izvor: Prva.rs, 28.Jan.2015

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura je rekla da je Hitna pomoć primila poziv u 10.26 časova, a da su lekari po dolasku na lice mesta konstatovali smrt devojke.. Ona je istakla da je devojka imala povredu glave i dodala da su nejasne okolnosti pod kojima je devojka izgubila život.. Izvor: Tanjug

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.