Mladić preminuo od unutrašnjeg krvarenja

Izvor: RTS, 17.Jan.2010, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić preminuo od unutrašnjeg krvarenja

Petnaestogodišnji Milan Ljubisavljević, koji je na smrt pretučen u subotu uveče u Boru, preminuo od posledica unutrašnjeg krvarenja. Prema dosadašnjim saznanjima, Ljubisavljević je pokušao da spreči tuču svog druga i grupe mladića.

Petnaestogodišnji Milan Ljubisavljević iz Bora, koji je podlegao povredama pošto je u subotu ujutru pretučen ispred noćnog kluba "Monca" u tom gradu, preminuo je od udaraca koji je izazvao unutrašnje krvarenje, navodi se u obdukcionom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izveštaju.

Načelnik hirurškog odeljenja Zdravstenog centra u Boru Goran Joksimović izjavio je da je dečak primljen u bolnicu bez vitalnih znakova života, bez pritiska i pulsa, kao i da nije disao.

"Svi pokušaji reanimacije nisu dali rezultat", rekao je Joksimović.

Borska policija uhapsila je juče T. M. (19) i B.M. (16) iz Bora, zbog sumnje da su odgovorni za smrt Ljubisavljevića.

Vršilac dužnosti načelnika Odeljenja kriminalističke policije u Boru Zoran Milijić izjavio je da su uhapšeni uz krivičnu prijavu predati istražnom sudiji Višeg suda u Zaječaru.

Prema rečima Milijića, osumnjičeni su uhapšeni na osnovu uviđaja i obdukcije tela nastradalog mladića, kao i obaveštenja istražnog sudije i tužioca.

Uhapšenima se stavlja na teret krivično delo "nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnom posledicom".

Prema dosadašnjim saznanjima, Ljubisavljević je pretučen pošto je pokušao da spreči tuču između njegovog prijatelja i mladića koji je bio u društvu desetorice prijatelja.

Nakon što je pao u bašti kluba "Monca" i ostao nepomičan, njega je više lica šutiralo nogama.

Milijić je rekao da i policija i inspekcija znaju da se u tom lokalu toči piće maloletnicima i da protiv zakupca lokala postoji više prijava.

Ljubisavljević je danas sahranjen na Novom borskom groblju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uzrok smrti unutrašnje krvarenje

Izvor: B92, 17.Jan.2010

Bor -- M.Lj. (15) iz Bora, koji je pretučen u noćnom klubu "Monca", preminuo je od udaraca koji je izazvao unutrašnje krvarenje, navodi se u obdukcionom izveštaju...Prema tom dokumentu, čije su detalje saznali novinari u tom gradu, M.Lj. preminuo je usled gušenja izazvanog unutrašnjim krvarenjem....

Nastavak na B92...

Stradao osnovac

Izvor: Danas, 17.Jan.2010

Petnaestogodišnji Milan Ljubisavljević (15) iz Bora, koji je podlegao povredama pošto je u subotu ujutro pretučen ispred noćnog kluba „Monca“ u tom gradu, preminuo je od udaraca koji su izazvali unutrašnje krvarenje, navodi se u obdukcionom izveštaju.

Nastavak na Danas...

Unutrašnje povrede uzrok smrti M.Lj.

Izvor: Bor030.net, 17.Jan.2010

M.Lj. (15) iz Bora, koji je pretučen u noćnom klubu "Monza", preminuo je od udaraca koji je izazvao unutrašnje krvarenje, navodi se u obdukcionom izveštaju.

Nastavak na Bor030.net...

Bor: Pretučeni dečak preminuo od posledica unutrašnjeg krvarenja

Izvor: SrbijaNet.rs, 17.Jan.2010

Petnaestogodišnji dečak Milan Ljubisavljević, koji je na smrt pretučen u subotu uveče ispred noćnog kluba "Monca" u Boru, preminuo je od unutrašnjeg krvarenja. Prema obdukcionom izveštaju, s kojim su upoznati novinari u Boru, dečak je preminuo

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Neću se smiriti sve dok se ne pohapse ubice mog sina

Izvor: Blic, 18.Jan.2010, 01:15

Penaestogodišnji Milan Ljubisavljević, koga je na smrt pretukla grupa mladića u bašti noćnog kluba „Monca“ u noći između petka i subote, sahranjen je juče u 14.30 na Novom groblju u Boru u prisustvu više hiljada građana...Milan Ljubisavljević..Živoslav Ljubisavljević, otac nastradalog...

Nastavak na Blic...

Pretučeni dečak ugušio se od krvi

Izvor: Glas javnosti, 18.Jan.2010

BOR - Četrnaestogodišnjak kojeg su huligani na smrt pretukli ispred kluba "Monca" udavio se sopstvenom krvlju.  Milan LJubisavljević preminuo je od udaraca koji je izazvao unutrašnje krvarenje, navodi se u obdukcionom izveštaju. Prema dokumentu LJubisavljević je preminuo usled gušenja izazvanog...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.