Mladić iz Srbije poginuo u sudaru u Nemačkoj

Izvor: B92, 08.Nov.2019, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić iz Srbije poginuo u sudaru u Nemačkoj

Marko Z. (22) iz Brestovca kod Leskovca stradao je preksinoć oko 22 sata u teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu između nemačkih gradova Najla i Nirnberga.

Kako Blic saznaje, njegov šef (27) koji je vozio automobil stradao je na mestu, nakon što je najverovatnije zbog klizavog kolovoza udario u zadnji deo kamiona, dok je Milan od zadobijenih teških poveda preminuo u bolnici.

"Milan je otišao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da radi tamo pre desetak dana, porodica i prijatelji su u šoku. Strašno je to što se dogodilo, bio je izuzetno dobar i vredan mladić. Pokušali su da ga spasu, ali je preminuo posle dva sata u bolnici", kaže izvor blizak porodici.

Vozač kamiona (46), s kojim se sudario BMW u kom su bili Milan i njegov šef, poljski je državljanin i on je prošao bez povreda.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić (22) iz Srbije poginuo u Nemačkoj! Marko otišao da radi, vraća se u KOVČEGU

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019

Vozač kamiona (46), sa kojim se sudario BMW sa Milanom i njegovim šefom, poljski je državljanin i on je prošao bez povreda...Marko Z. (22) iz Brestovca kod Leskovca stradao je u preksinoć posle 22 sata u teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu između nemačkih gradova Najla i Nirnberga...Kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Srbin poginuo u sudaru u Njemačkoj

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Nov.2019, 01:09

BEOGRAD - Marko Z. (22) iz Brestovca kod Leskovca stradao je u preksinoć oko 22 sata u teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu između nemačkih gradova Najla i Nirnberga.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.