Mladi naučnici najavili Noć istraživača

Izvor: Blic, 24.Sep.2013, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi naučnici najavili Noć istraživača

U maloj sali Studenskog kulturnog centra večeras su predstavljeni najzanimljiviji detalji u Noći istraživača, koja se održava u petak od 16 do 22 časova, na 12 lokacija širom centra grada.

Mladi naučnici su uz snimke sa video bima pokazivali eksperimente koje će predstaviti publici za Noć istraživača. Pored toga oni su u razgovoru sa znatiželjnim sugrađanima objasnili na koji način su radili svoje projekte.

Noć istraživača će se održati u petak na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 12 lokacija u gradu: u Narodnom muzeju, Francuskom institutu , Institutu Servantes, Galeriji SANU, Galeriji Singidunum, Rektoratu Univerziteta, Filozofskom fakultetu, Filološkom fakultetu, Institutu Gete, Kolaračevom narodnom univerzitetu, Pedagoškom muzeju i Biblioteci grada.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.