Misteriozna smrt migranta kod Nove Varoši

Izvor: SandzakPress.net, 30.Okt.2020, 16:37

Misteriozna smrt migranta kod Nove Varoši

Večeras oko 19 časova, na državnom putu broj 23 kod Nove Varoši, pronađen je mlađi muškarac kako bez svesti leži na kolovozu, za kojeg se pretpostavlja da je migrant, saznaje “PP Media”. Iako u nesvesnom stanju, mladić je davao znake života do dolaska novovaroške Hitne pomoći, koja ga je prevezla u prijepoljsku Opštu bolnicu gde je tokom ukazivanja lekarske pomoći preminuo. Na licu mesta nisu promađeni tragovi koji ukazuju na saobraćajnu nezgodu. O svemu je obavešten Osnovni >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << javni tužilac u Prijepolju, koji je naložio da se preduzmu sve mere na identifikaciji lica i utvrđivanju uzroka smrti. Uviđaj obavlja Saobraćajna policija iz Prijepolja. PP Media The post Misteriozna smrt migranta kod Nove Varoši appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

DETALJI STRAŠNE SMRTI KOD NOVE VAROŠI Mladić se najverovatnije švercovao ispod kamiona, pa STRADAO POD TOČKOVIMA

Izvor: Blic, 30.Okt.2020

Istraga o slučaju muškarca tamne puti, najverovatnije azilanta, koji je preksinoć pronađen teško povređen na putu kod Nove Varoši, a kasnije preminuo u Prijepolju, za sada nije utvrdila kako je zadobio smrtonsne povrede. Ipak, postoje pretpostavke koje ukazuju da je stradao u saobraćajnom udesu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.