Misterija o milioneru iz loto-bubnja

Izvor: Blic, 09.Jan.2011, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misterija o milioneru iz loto-bubnja

SEVOJNO - „Znaš li ko je?“ Ovim pitanjem, umesto tradicionalnog „Hristos se rodi“, preksinoć je započinjan svaki dijalog na sevojničkim ulicama, u kafićima, kladionicama… Saznanje da je loto sedmica vredna 1,6 miliona evra uplaćena u njihovom naselju zagolicalo je maštu Sevojničana – ko li je srećni dobitnik?

Svaka nada znatiželjnog prolaznika da će onaj drugi što mu trotoarom probijajući se kroz maglovito veče ide u susret znati ime milionera iz komšiluka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << brzo je bivala ugašena. I svaki pokušaj kafanskog gosta da od poznanika za susednim stolom izmami ime srećnika nije davao rezultate. Odgovora nije bilo ni sa jedne strane. A trebao je on Sevojničanima te večeri taman kao kiseonik, baš kao onaj vazduh u kome se u subotu uveče, ovde u užičkom industrijskom predgrađu, osećao miris misterije.

Sve što su dežurni radoznalci uspeli da saznaju je da je tiket uplaćen u trafici „Gemelus" u centru Sevojna, na Božić u 17.15 sati.

„Otvorila sam trafiku nešto pre 17 sati, na nagovor svoga muža došla da ispoštujem naše svakodnevne mušterije. U narednih sat vremena loto je uplatilo desetak ljudi, neke od njih poznajem, nekolicinu njih sam, smem se zakleti, prvi put u životu videla. Čija je kombinacija izvučena iz bubnja – e to ne znam. Niko od tih ljudi nije došao i prijavio dobitak", pričala je „Blicu" Jovanka Marić, vlasnica trafike „Gemelus".

Opširnije u štampanom izdanju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.