Miškovića saslušavaju od 13 sati

Izvor: Mondo, 13.Dec.2012, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miškovića saslušavaju od 13 sati

Saslušanje Miroslava Miškovića počinje tek danas u 13 sati, prenose beogradski mediji. Posle njega na red dolaze Milo Đurašković i Marko Mišković.

Danas se nastavlja saslušanje grupe od deset osoba, koje su juče privedene, a koje se sunjiče za mahinacije pri kupovini putarskih preduzeća u Srbiji.

Kako javljaju beogradski mediji, saslušavanje Miroslava Miškovića, koji je među juče uhapšenima, trebalo bi da počne tek danas oko 13 časova.

Potom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bi trebalo da budu saslušani vlasnik "Nibens grupe" Milo Đurašković i sin vlasnika "Delte" Marko Mišković.

Tokom jučerašnjeg dana i večeri, saslušani su akcionar PZP Niš Zoran Kaitović, procenitelj "Konzita" Rašo Zdravko i direktor "Delta brokera" Predrag Filipović, saznaje RTS.

Jedan od advokata vlasnika Delta Holdinga, Zdenko Tomanović, odbio je juče da daje izjavu za medije dok njegov klijent ne iznese odbranu, ali se nezvanično saznaje da je on uložio prigovor na pritvor njegovog branjenika.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.