Mišković u policiju pozvan kao građanin

Izvor: Mondo, 01.Dec.2012, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišković u policiju pozvan kao građanin

Miroslav Mišković je na razgovor u policiju pozvan kao građanin i tamo će u ponedeljak otići sam, bez advokata.

To je za "Blic" rekao pravni zastupnik vlasnika "Delte" advokat Nenad Popović.

Poziv za saslušanje, kako navodi list, uručen je Miškoviću u prostorjama "Delta holdinga" na Novom Beogradu.

Saslušanje Miškovića vezano je za jedan od pretkrivičnih postupaka, a svi pretkrivični postupci koji se odnose na sporne privatizacije vode >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se po zahtevu za prikupljanje potrebnih obaveštenja koje je Tužilaštvo za organizovani kriminal uputilo policiji, navodi list.

Osim Miškovića, biće saslušani i ljudi iz njegove kompanije koji su umešani u ove privatizacije, kazao je za "Blic" izvor upućen u rad na ovom predmetu.

U pretkrivičnom postupku policija može da poziva ljude u svojstvu građana koji mogu da im pruže podatke o krivičnom delu ili izvršiocu. Takođe, na razgovor u policiju se poziva i osoba za koju postoji sumnja da je izvršilac krivičnog dela, navodi list.

(Tanjug/Foto: Milan Obradović, Beta)
Pogledaj vesti o: Miroslav Mišković

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mišković bez advokata na saslušanju

Izvor: B92, 01.Dec.2012

Beograd -- Miroslav Mišković je na razgovor u policiju pozvan kao građanin i tamo će u ponedeljak otići bez advokata, kaže za Blic advokat vlasnika Delte Nenad Popović...B92 saznaje da će vlasnik Delte biti ispitan o slučaju firme Delreal...Ime Miroslava Miškovića pominjano je u mnogim slučajevima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.