Mišković na saslušanju zbog Luke Beograd

Izvor: Press, 12.Feb.2013, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišković na saslušanju zbog "Luke Beograd"

Inspektori radne grupe Uprave krimninalističke policije saslušaće u prostorijama centralnog zatvora vlasnika "Delta Hodinga" Miroslava Miškovića i njegovog sina Marka u vezi sa preuzimanjem akcija "Luke Beograd", saznaje RTS.
U okviru istrage koja se vodi protiv vlasnika "Delta holdinga" Miroslava Miškovića i još devet osoba, Kipar je pružio međunarodnu pravnu pomoć srpskim pravosudnim organima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Sumnja se da je "PZP Niš" za privatizaciju "PZP Beograd" uzelo 23 miliona evra kredita od Miškovićeve firme "Hemslejd trejding" sa Kipra, saznaje RTS.
Vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković, prvi čovek "Mera investa" Marko Mišković i vlasnik "Nibens grupe" Milo Đurašković osumnjičeni su da su izvlačili novac i imovinu iz preduzeća za puteve i tako nezakonito pribavili 30 miliona evra.
Kako je ranije preneo list Danas, tim Specijalnog tužilaštva za organizovani kriminal otputovao je na Kipar radi ispitivanja poslovanja i transakcija firmi u vlasništvu Miroslava i Marka Miškovića.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miškovići saslušani o Luci Beograd

Izvor: B92, 12.Feb.2013

Beograd -- Vlasnik "Delte" Miroslav Mišković i njegov sin Marko saslušani su danas u policiji u svojstvu građana u vezi sa preuzimanjem akcija "Luke Beograd"...Branilac Marka Miškovića, advokat Nebojša Maraš, koji je prisustvovao saslušanju, rekao je Tanjugu da je njegov klijent saslušan u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.