Mišiću određen pritvor od osam dana

Izvor: Politika, 08.Mar.2013, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišiću određen pritvor od osam dana

BEOGRAD – Istražni sudija Prvog osnovnog suda u Beogradu odredio je danas pritvor Urošu Mišiću od osam dana i sprovođenje istražnih radnji zbog sumnje da je učestvovao u nedavnoj tuči u klubu „Plastik”, izjavila je portparol tog suda Ivana Ramić.

Ramić je u izjavi Tanjugu dodala da se Mišić tereti za krivično delo nasilničko ponasanje i da će u tom postupku biti sproveden takozvani skraćeni postupak.

„Zbog toga u ovom slučaju je za početak određen >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << pritvor do osam dana koji kasnije može da bude produžen ukoliko za to budu postojali razlozi” objasnila je Ramić.

Mišić je u beogradsku policiju došao u sredu u 13 sati u pratnji advokata, nakon višednevnog neodazivanja na poziv policije da da iskaz u vezi sa incidentom u klubu „Plastik”.

On je bivši osuđenik koji je početkom decembra, posle pet godina provedenih u zatvoru zbog napada na žandarma Nebojšu Trajkovića, amnestiran i pušten na slobodu. On je dva puta bio osuđen na 10 godina zatvora, ali mu je Apelacioni sud preinačio presudu na pet i po godina zatvora.

Tanjug

objavljeno: 08.03.2013

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mišiću određen pritvor od osam dana

Izvor: Blic, 08.Mar.2013

Istražni sudija Prvog osnovnog suda u Beogradu odredio je danas pritvor Urošu Mišiću od osam dana i sprovođenje istražnih radnji zbog sumnje da je učestvovao u nedavnoj tuči u klubu "Plastik", izjavila je portparol tog suda Ivana Ramić...Ramić je u izjavi Tanjugu dodala da se Mišić tereti...

Nastavak na Blic...

Mišiću određen pritvor do osam dana

Izvor: RTS, 08.Mar.2013

Urošu Mišiću određen pritvor do osam dana i doneta odluka o sprovođenju istražnih radnji zbog sumnje da je učestvovao u tuči u klubu "Plastik". Mišić se tereti za krivično delo nasilničkog ponašanja i biće sproveden takozvani skraćeni postupak, kažu u Prvom osnovnom sudu. ..Istražni...

Nastavak na RTS...

Mišiću određen pritvor do 30 dana

Izvor: S media, 08.Mar.2013

Istražni sudija Prvog osnovnog suda u Beogradu odredio je danas pritvor Urošu Mišiću do 30 dana i sprovođenje istražnih radnji zbog sumnje da je učestvovao u nedavnoj tuči u klubu "Plastik", izjavila je portparol tog suda Ivana Ramić...Ramić je u izjavi Tanjugu dodala da se Mišić tereti za...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.